Mycket basket!

Hejsan!
Tyvärr så förlora vi finalen med 56-59 men de andra laget spelade son exakt hela matchen så de speldödade oss. Vi missade väldigt mycket skott också men jag satte iallafall 2 treor och blev utfoulad. Direkt efter matchen fick jag stress äta lite för skulle direkt åka och träna med distriktlaget. Träningen gick bra men man var lite trött efter att precis ha spelat en match. Imorgon är det valborgmässoafton och jag ska vara med Linnea,Ibbe och Milla och vi ska ha hur kul som helst hoppas jag.


jag i skolan

Final imorgon!

Yeeeeesss! Vi vann semifinalen med 93-44 och jag gjorde en trea precis på slutet så imorgon har vi final mot bollstanäs som vi mött förut som vi vann med 91-33 så jag hoppas vi vinner imorgon och att jag blir MVP :)
Ni får veta resultatet imorgon



Semifinal

God förmiddag!
Vaknade typ vid elva och har inte gjort något speciellt just nu men vid kvart över tre kommer palle och hämtar mig för då ska vi åka till hallen för att spela semifinalen som jag sa tidigare. Efter det ska jag inte göra något speciellt så vi får se vad som händer.
Byee


jag på en match mot blackeberg

Fullt upp

Hej!
Idag har det varit skola som vanligt förutom att jag hade ett nationellt prov och ett vanligt prov. Proven gick bra så det känns chill. Efter skolan gick jag hem och sen åkte jag till träningen och då hade jag träning med lions laget för att vi ska bli mer samspelta och prata lite taktik. Vi har semifinal imorgon mot JKS och jag hoppas vi vinner för då spelar vi final på söndag. Efter träning åkte jag direkt till stallet och hoppade big ben. Det gick inte så bra jag red cp och han lyssna inte alls på min skänkel och allt vara bara fel. Just nu är jag hemma och käkar bbq chips och dipp (skit gott!) men nu ska jag fortsatta kolla på tv och bara chilla. Ses imorgon


Jag och Big Ben på en ponnycup

Första Inlägget

Hejsan!
Ja nu börjar man blogga igen efter det dåliga försöket jag gjorde för ett år sen.
Här kommer jag att skriva om min vardag och mina underbara vänner.
Om ni är intresserade av att läsa min gamla blogg så får ni den här http://onlybyerica.blogg.se

Här får ni en bild på mig





Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0