Sommarjobb

Hej!
Idag var det skolan som vanligt (haha märker att jag alltid skriver så) efter skolan så mötte jag pappa och då så åkte vi till solna c och åt på subway sen så skulle pappa iväg och kolla på lite luftmadrasser så gick och mötte milla och carro. Vi gick in till salen där vi skulle vara sen så fick vi lite information. Jag fick veta att jag skulle jobba på polhemsgården och då trodde jag att det var en fritidsgård så då var jag nöjd. Jag sökte det på mobilen för att vara säker och då stog det att det var ett ålderdomshem med inriktning med folk som har demens så jag bah WTF. Asså jag är typ rädd för gamlingar och nu ska jag jobba för dem så det är lite scary men jag får ju iallafall pengar för det så då går det bra. Imorgon ska jag ju åka till uppsala med distriktslaget och det kommer bli så jävla roligt taggar som fan! Men nu ska jag packa kommer vara borta hela helgen så det blir ingen uppdatering förns kanske på söndag.
Vi ses!





....

Hej!
Idag var det skola som vanligt men jag fick sluta tidigare. Efter skolan så sov jag en stund och sen så gick jag ner till stallet. Idag red jag charlotte och det gick bra men det var en tråkig lektion. När jag kom hem så dushade jag och just nu kollar jag på Sverige-Island. Ikväll ska jag bara ta det lugnt
Imorgon ska jag och milla till solna stadshus och träffa några som ska säga vad vi får för sommarjobb i sommar. Men nu ska jag gå och fortsätta kolla på matchen.
Vi hörs så länge.

Dagens outfit

Blus/Tröja - H&M
Jeans - Gina Tricot

Tuesday

Halloj!
sorry att jag inte blogga igår men jag hade distriktträning till 21:30 så hann inte vara inne på datan då. Iallafall på träningen så fick vi veta att vi ska sova över på turneringen och det gör allt ännu bättre älska att åka bort och sova i skolsalar. Idag så var det skolan som vanligt och vi bada med klassen på huvudsta badet och det var kul och då fick jag inviga min nya bikini som var perfekt. Efter träningen gick jag och nea till frisören och visade henne vad jag ville ha för frisyr på balen. På träningen idag gjorde vi inte så mkt men sen efter hade vi fys och det gick väll bra. Nu har jag precis ätit middag och nu ska jag och pappa försöka fixa min luftmadrass för den har ett hål nånstans som vi måste hitta.
Byye

Jag i Italien 2009


Sunday

Hej!
Min morgon var inte direkt den bästa när jag vaknar 9:10 och min basketträning börjar 10:00 så klädde på mig och sprang till tuben och jag hann till tåget som gick 9:22. Skit stolt att jag hann till träningen som var i åkeshov. Innan träningen fick jag veta av mina distriktcoacher att jag och en annan tjej fightades om sista platsen och de enda de ville se av mig idag var att jag skulle vara snabb i försvar och anfall. Jag gav verkligen allt på träningen och efter träningen så fick jag veta att jag fick den sista platsen och jag är så jävla stolt över mig att jag har klarat av det här för jag trodde inte jag var så bra för att kunna spela i distriktlaget för jag får aldrig spela i mitt vanlig lag. Men i höst så ska jag byta lag för jag orkar verkligen inte med solna längre för att de bara ska spela på 6 personer och inte låta de andra få chansen att få spela och vissa vad de går för.
På fredag så är den här distriktslag turneringen och jag är taggad som fan!!
Nu ska jag plugga till no provet imorgon och göra klart min so uppgift.
Hej då!!!


mycket fin bild hahahahah

It's Friday!

Hola!
Sorry glömde att blogga igår men iallafall det enda jag gjorde vara att panta burkar, gå en lång promenad med pappa och tränade. Idag så var det skola som vanligt och inget speciellt hände direkt. Efter skolan gick jag till träningen men idag ver det inte med mitt vanliga lag utan med distriktlaget och de ska göra nu på lördag och söndag. Så jag missade tyvärr min ridning men måste satsa för det är ju distriktlaget alltså de bästa från stockholm. Nu ska jag ha lite fredagsmys med pappa



Onsdag

Hej
Idag var det ju skola som vanligt det var chill och på lunchrasten solade jag så blev typ pyttelite brun haha. 
Idag var det första gången jag hade jeansshorts på mig utomhus. 
Efter skolan gick jag hem sen så sov jag en stund och sen så gick jag ner till stallet. Idag var det hoppning och jag fick big ben som vanligt. Det gick väll bra inget märkvärdigt direkt. Nu har jag precis duschat och sånt så nu ska jag väll bara chilla och kolla på lite tv. Imorgon är det "gambiadagen" och då ska man samla in pengar till en fattig skola i gambia. Jag ska typ panta burkar och städa balkongen. Men nu har jag inget mer att skriva så bye



Bild från igår

 

Förlåt

Hej!
Min uppdatering har varit bajs men ska försöka skriva mer men hoppas ni inte blir sura :)
Iallafall de dagarna jag inte har skrivit på har jag inte gjort så mkt förutom att spela basket.
Idag var de skola som vanligt och hade spanska prov som inte gick så bra. På lunchen så blev maten serverad ute för de lagade maten ute, det var lite random men maten var jättegod. På lunchrasten gick jag och milla hem till henne. Vi gjorde inte så mkt men sen när milla gick på toa så gömde jag mig. När milla var klar på toan så letade hon överallt sen när hon kom till rummet jag var i så sa hon typ erica typ och då trodde jag att hon såg mig så då kom jag fram och då så skriker milla och jag bah wtf så jag skrämde henne hahaha :P
På träningen så var det chill. Vi värmde upp sen så spelade vi fem mot fem typ hela träningen. Efter träning gick vi till slaktarbacken och sprang upp för backen 10 gånger plus 100 armhävningar och 100 sitsup. Ganska jobbigt men det gick snabbt så det var skönt. Just nu lyssnar jag på musik och gör inte så mkt men tänkte kolla på GCB sen så det blir kul.



Matcher för fullt

Hej!
Idag så har jag spelat 2 matcher. Första matchen så mötte vi vårt egna lag och vi spelade inte så bra mot dem så vi förlorade med 33 poäng men så kan det gå. Jag spelade inte heller så jätte bra men gör inget. Efter matchen så åkte pappa och jag till solna c och åt på en sportbar där de sände ishockeyn för pappa ville se det. När vi hade ätit klart gick vi tillbaka till vasa igen och kollade på solna p96 och sen så träffade jag sirwan där som skulle kolla på sin kompis så jag satt med han sen efter hans kompis match var klar så åkte han för han skulle coacha en match. Så jag började ta på mig mina basketskor och sånt. På matchen mötte vi BC nokia och vi spelade väldigt bra och vi vann med 14 poäng. Jag gjorde 14 poäng och jag är riktigt nöjd med min insats fast jag gjorde några få misstag men sånt händer alla. Imorgon ska jag vara i sekretariatet kl 8 och det är matchen innan min match så efter den matchen får jag snabbt värma upp. Sen efter min match ska jag vara i sekretariat igen så det är lite jobbigt men sånt e livet. Nu ska jag duscha och sen ska jag bara chilla hela kvällen så jag är utvilad till imorgon.



Tallunken

Hejsan!
Idag var det ingen vanlig dag i skolan utan det var tallunken. Detta gör vi varje år och då springer man 10 varv högst och varje varv är 1 km, så då springer man 1 mil och man gör 10 varv. Men jag gick 7 varv sen så sprang jag två stycken på slutet så fick 9 varv. Alla de andra åren har jag alltid sprungit tio varv och kommit placerad men orkade de inte iår. För nu den här lång helgen så är det en basketcup så ville spara mig till det.
Ikväll så red jag på big ben, usch hatar när han blir så envis får verkligen damp på honom då. Så det gick inte så bra idag men så går det ibland. Nu ska jag duscha så kan inte skriva mer men skriver imorgon och säger hur det går på matcherna.


En gammal basketmatch

Chill

Tjeena!
Idag har dagen varit fett chill hade bara 3 lektioner idag så jag slutade 13:50. Hade ju matte nationella idag. Det gck ju inte så jätte bra fattade ju typ ingenting så försökte skriva så mkt som möjligt på övningarna så man får poäng att man kanske räknar rätt men inte fått rätt svar. Fast en fråga var ju fan omöjlig den där jävla glassfrågan!!! Höll på med den i en halvtimme men fattade ingenting ändå så i de sista sekunderna av tiden så skrev jag. "HATA UPPGIFTEN, HAR VI ENS GÅTT IGENOM DET HÄR UNDER HELA MIN HÖGSTADIETID???!!!!"
haha så jävla skön jag e men man måste fan vara ärliga mot mattelärarna :P
På träningen var det typ en halvtimme basket sen så hade vi typ 45 min fys. Fysen var inte lika jobig idag som de andra gångerna så det var ganska skönt. Efter träningen så skulle jag och palle cykla hem och då när vi cyklar på gatan, så kommer det en tant så jag stannar upp lite och sen cyklar bakom palle så hon kommer förbi. Då precis när hon passerar hos så säger. Cykla på cykelbanan istället säger hon ganska argt. Då skriker jag på henne. Det finns ingen jävla cykelbana här då hon bah men cykla på vägen då jag skriker tillbaka jag vill inte bli påkörd men om du så gärna vill det så kan du ju cykla där. Får sån damp på tanter som tror de äger gatan och inte bryr sig om andra!!!

Bild från idag i skolan av smygfotarn milla
 

 

Har tråkigt



Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Glad, Snäll och Rolig

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Egoistisk, Lite dryg och blir lätt sur


 

Vad är du rädd för: Sprutor, Våldtäcksmän

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: att jag är mig själv

Det roligaste jobbet du haft/har: har ju inte jobbat men praon med nea var bästa

Har du körkort och egen bil: nej

När tod du ditt körkort: har inte det

När grät du senast: 6 maj

När skrattade du senast: Idag när jag såg en viss bild

Vem åkte du bil med sist: vet inte åker inte bil så ofta tar tuben

Vem åt du mat med sist: daddy

Vem sov du hos sist: Andre

Vem sov hos dig sist: Minns ej!

Vad var du rädd för när du var liten: Tandläkaren att han skulle dra ut alla mina tänder

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Designer

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: 3 gånger typ

Värsta smärtan du råkat ut för: när jag bröt foten

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Alla stunder med familjen och dem bästa

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: mkt men vill inte skriva

Har du någonsin sportat: HAHA Ja! Sporten är mitt liv

Någon du ser upp till: Min syster och mamma

Vad finns alltid i din handväska: Parfym, nycklar, plånbok , mobil och busskort

 


Har du varit utomlands någon gång: JA, Spanien, Finland, Danmark, Italien, Lettland och USA

Vilken plats var finast: USA

Största stad/städer du varit i: New york


Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: nej

Rökt: Ja.

Snusat: nej

Druckit: Ja

Har du piercing eller tatuering: öronen och naveln

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Skit fina ögon och fin kropp

Finaste komplimang du fått: vet inte

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: nej

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Nej!
Har du någonsin fejkat en orgasm: nope

Hur många sex-partners har du haft: no one

 


 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Landet

Hamburgare eller pizza: hamburgare

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Hund!

Aftonbladet eller expressen: afronbladet

McDonalds eller MAX: McDonalds

Vin eller Öl: Öl!

Charter- eller skidsemester: Charter

Sverige eller Utlandet: Utlandet

Sport eller nyheter: Sport

Hockey eller fotboll: Hockey
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: båda

Sommar eller vinter: Sommar

Vår eller höst: Vår

Flyg eller tåg: Tåg
Bil eller buss: Bil

Lidingö

Sho!
 Idag åkte jag och pappa till lidingö för att sätta fast masten på segelbåten och det var fett chill så var vi där till typ två sen så åkte vi till tc och åt på BK efter det åkte vi hem. Jag bytte om till basketkläder och sen så åkte jag och hade träning men distriktlaget. Det var en chill träning med mycket spel och det var skoj. När jag kom hem så duscha jag och tvättade lite kläder. Just nu lyssnar jag på musik och chattar med min underbara mamma.

Dagens outfit

Shopping

Hello!
Idag har jag shoppat med min pappa i kista och solna c och det var fett soft.
Det är inte direkt så mkt att skriva om men ikväll ska jag nog inte göra så mkt bara slappa och äta min första jordgubbar för iår :)

Bilder av det jag har köpt:


Skor - Skopunkten


Klänning - H&M
Jeansjacka - Gina Tricot



Fast i marinblå
Bikini - BIKBOK



Hörlurar - Clas Ohlson



Tog den från milla

100 frågor om mig själv!

Personligt:

1. Ditt fullständiga namn? – Erica Louise Runderg
2. Korrekt ålder? – 16 år och 3 månader :P
3. Längd? – 165.5 cm
4. Vikt? – gissa
5. Smeknamn? – Ruddis
6. Vart bor du? – Stockholm
7. Vad gör du på fritiden? – Basket, Ridning och kompisar
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? – Långt blont hår och en kortis
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? – mina lår
10. Vad är du mest nöjd med? – Ögonen
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? – Konstig :P
12. Vad vill du jobba som äldre? – Snickare
13. Hårfärg? – Blond
14. Ögonfärg? – Blå/Grön
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - vet inte
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? – Ja
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? – Ganska mkt man vill ju inte se ut som ett skit
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - sminket
19. Någon vana? - biter på naglarna
20. Lyckotal? – 2

Speciellt vänner/folk:

21. Vad heter din bästa vän? – Linnea Sjöman och Milla Österlund
22. Hur många nära vänner har du? – 3 vill inte ha för många nära vänner
23. Anser du dig själv vara ”känd” i ditt område? – vet inte
24. Vet många personer vem du är? – inom basketen är det ganska många
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? – tror det för ingen annan heter erica i min skola
26. När var du senast med någon kompis? – igår
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? – nope
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Sandra
29. Vem sov senast hos dig? – oj kommer inte ihåg

Romantik:
30. Vill du ha ett förhållande? – Ja
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? – Äldre eller lika gammal
32. Är du kär? – nope
33. Tycker någon om dig mer än som vän? – vet inte
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? – Ja
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - vad tror du?
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - ganska mkt var värre förr
37. Vågar du säga ”jag älskar dig” i verkligheten? – Ja
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? – Nej har varit det förut och det gick inte så bra
39. I din klass? – Nej
Från kram till sex:

40. Har du kramat motsatta könet? – Yes!
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? – Ja
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? – Ja
43. Har du pussat någon i motsatta könet? – Ja
44. Har du pussat någon i medsatta könet? – Ja
45. Har du pussat den du tycker om? – Ja
46. Har du pussat någon inför folk? – Ja
47. Kysst någon inför folk? – nä
48. Hånglat inför folk? - nä
49. Vem var ditt första hångel? – en kille som heter Markus
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? – 1
51. Vem är ditt bästa strul? – haha säger inget
52. Och vem är ditt senaste? -
53. Ditt snyggaste hångel? - vad är det här för frågor?
54. Skäms du över att hångla inför folk? – Nej
55. Haft sex med någon på offentlig plats? – Nej
56. Haft sex överhuvudtaget? – Nej
57. Hur gammal var du första gången? -
58. Hur gammal vill du vara första gången? – vet inte
59. Blivit dumpad efter sex? – Nej.
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? – nej
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? – Nej
Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? – Sprutor
63. Har du någon allergi? – Nej
64. Vad tänker du på innan du somnar? – Beach 2012 here we come
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - olika för varje person
HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!

66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? – snygg
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? – Båda
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? – Båda
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - tänker mkt om killar

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? -

Vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? – 13
75. Vänskap eller förhållande? – båda
76. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - finast personlighet
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? – Underkläder
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? – fattar inte

Skulle du?
80. Kunna byta liv med någon? – Nej
81. Isåfall vem då? -
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? – runka hahahahah
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? – Nej
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? – Ja
85. Kunna sova ute på vintern? – nej fett kallt

86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? – USA eller spanien
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? – nej

Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? – har många olika stilar
89. Vad klär du dig i oftast? – Det är olika.
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? – Ja
91. Klär du dig dyrt? – nej
92. Vad kör du på: Fashioncorestilen, Fjortisstilen, Bratstilen, Modestilen, Vanligt eller något annat? – typ vanligt och min awesume stil

Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? – Nej
94. Haft sex? – Nej
95. Fått en kram av en helt okänd? – Nej
96. Ringt någon? – Ja
97. Blivit uppringd? – Ja
98. Funnit kärleken? – Nej
99. Kollat på google? – Ja

SISTA FRÅGAN!
100. Hur lång tid tog detta? – Ungefär 5 min

Hyyyyype!

Tja!
Idag har jag väll inte gjort så mkt. Först skolan och det var tråk som vanligt.
Efter skolan så åkte jag träningen och då fick vi veta vilka lag det blir på bravocup och det blir smlaget och lionslaget och det är skit tråkigt för vi i lionslaget kommer typ förlora alla matcher och det kommer ju bli så himla kul.... Efter träningen åkte jag ner till stallet och då fick jag höra att det var hästbyte idag så man ska testa lite andra hästar och då fick jag petite som jag typ hoppat tusen gånger och hon är inte världens roligaste så blev lite besviken men aja. Nu har jag precis kommit hem och då så såg jag på min mail att jag hade fått mail av solna kommun och då stog det att jag ska få ett sommarjobb till sommaren. Fyfan vad glad jag blev då och jag ska ha jobb inom vården typ dagis och sånt så det ska bli kul :D


Såhäär glad är jag hahah :D

Kaos

Hej
Idag har det varit chill i skolan. Men jag och milla hade en gympa lektion för tvåorna och det var kaos. Tre stycken börja gråta, en kille blev bortförd för att han inte skötte sig och de lyssnade inte alls på oss men tillslut fick vi kontroll på dom. På kemin fick vi elda och labba blev skit mkt rök i klassrummet så vi fick sluta tidigare bara för det :) Ikväll ska jag rida så skriver om det ikväll

Bild på mig just nu
Fan vad jag ser brun ut :P


Sorrry

Hej
I Know jag har inte skrivit på länge men de här dagarna har varit tråkiga och inget att skrivea om så ja ni fattar.
Men idag fick jag min mens (bajs) och jag spydde!!! det var typ tio år sedan jag spydde och det komiska med allt så spydde jag ute när jag skulle gå på en promenad för att få frisk luft och sånt.
Nu mår jag mycket bättre så ni behöver inte oroa er för mig.
Imorgon ska jag och milla hålla en gympalektion för tvåorna och det ska bli kul men stefan sa att de var jobbiga men jag känner en i den klassen så hoppas det går bättre då
Håller på att kolla på top model allstar och ska fortsätta med det så byye


Saaaaknar dig som faan!!! </3

Lite bilder

Nu kommer lite bilder från lions finalen och en bild från idag













Dålig update

Hej!
sorry för dålig uppdatering men glömde helt bort bloggen igår :P
men som sagt på fredagen hade jag träningen och rindning. träningen gick väll okej och på ridning gick det super big ben hoppade skit bra och det kändes helt rätt.
Idag har jag varit funktionär i stallet för stor hästarna. Fick typ damp ibland när vissa ryttare inte lyssna på en och gjorde en till en slav på framhoppning men sånt händer på tävlingar.
Imorgon ska ju jag tävla på big ben och jag ska hoppa LD+5 och ska alltså hoppa 85 cm för folk som inte vet.
Vi får väll hoppas att jag blir placerad som jag blev förra gången jag tävla.
Nu ska jag smörja min grejer så de glänser och sen ska jag vila så mkt so möljigt för att kunna vara pigg tills imorgon.


Jag och Big Ben på en tävling för ett år sen

Torsdag

Hej!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Schtekte ute i solen på lunchrasten skit skönt. Efter skolan åkte jag direkt till träning. På träningen var mitt skytte på topp idag men inte på treorna men det kommer. Direkt efter träningen åkte jag ner till stallet för att hjälpa dem att bygga banan till på lördag och söndag. Jag ska tävla på söndagen på Big Ben. Men nu ska jag plugga till historia provet imorgon
see ya!


SkolDM

Shooo!
Idag så gick jag till skolan och gjorde nationella i matte och det gick ganska bra. Efter det så åkte skollaget till södertälje och då spelade vi mot dem och vi förlorade fast vi ledde i början :/
Efter det åkte vi hem och jag och pappa gick ner till stallet och målade domartornen.
Efter det så red jag Big Ben som är världens finaste och det skit bra fick ner han i form :D
Ikväll så klippte jag ett par gamla jeans till ett par shorts och det blev skit snyggt så nu har jag fler shorts till sommaren :D

Här har ni en bild på shortsen




nothing to do

Hejsan!
Har typ inte gjort någonting idag så det är inget direkt att skriva om haha :P



Valborgmässoafton

Nu ska jag skriva om kvällen igår.
Jag mötte milla, linnea och ibbe vid sex och då så tog vi bussen till storgatan och sen gick vi till en pizzeria och åt och hade det skoj. Efter det gick vi till skytte och hängde runt lite där sen så mötte vi matilda och hon skulle gå och möta michael och några till så jag följde med sen så var jag med linnea och dem igen. Vid typ tio gick jag med mattis och michael till solna c för de skulle möta sirwan. Efter det gick vi tillbaka och då gick vi till ett ställe med mkt folk och då gick linnea och dem hem så jag hängde med dom andra. vi var inte så länge i backen så vi gick ner igen och värmde oss vid brasan och snacka lite men lite senare så gick typ alla hem så då var det bara jag, sirwan och michael kvar vi brasan men efter typ ett tag så åkte jag hem med tuben och michael och sirwan åkte nån annanstans.


här har ni en bild på mig och sirwan :P

Valborg

Orkar inte skriva något nu så skriver om valborg imorgon för är så trött just nu för kom precis hem från att ha varit med Michael och Sirwan.



RSS 2.0